Kako izbrati najboljše čopiče za podlago?

13-02-2023

       Čopiči za nanos temeljevso izdelani iz sintetičnih ščetin, saj je večina podlage vlaga in olje, čopiči za ličenje so odporni na vlago in olje ter prenesejo pranje, umetna volna pa bo boljša za uporabo. Ker pa bodo ščetine napete in tanke, bo nekoliko trdo na dotik, ne uporabljajte premočno, da se izognete občutljivi koži!

  Vrste osnovnih ščetk lahko v grobem razdelimo na štiri vrste: ravna glava, ravna glava, okrogla glava in poševna glava. Seveda obstajajo tudi drobnozrnate nagnjene glave, poševne glave in nepravilne glave ščetk.

  Uporabite različne vrste osnovnih glav čopiča: primerne za tanke podlage, kot je tekoča podlaga, gvaš itd. Pri uporabi tekoče podlage položite korenino na hrbtno stran dlani in jo potopite v spodnji del obraza. Nanesite obraz od znotraj navzven. Krtačo je treba namestiti in uporabljati na občutljivih predelih, kot so nosna krila.

  Okrogla glava: primeren za kombinacijo podlage, škroba, BB in drugih gostih podlag. Potopite ga v podlago in nanesite na kožo kot majhen krog. Izogibajte se t-piki, izogibajte se ličnicam, ko končate, samo nanesite barvno tekočino na sredino obraza, kot je čelo, nos itd., pazite, da ne narišete krogov, da nanesete te lise, tako da lahko doseči naraven učinek ličil.

  Ploska glava: primerno za goste teksture, kot je podlaga, BB. S čopičem nanesite majhno količino luga od sredine površine navzven. Če imate posebej potreben korektor, ga izberite kot prvo točko vašega čopiča. Nato delajte vodoravno navzven od sredine površine, dokler ni osnovna tekočina enakomerno porazdeljena. Kaj pa, če je tehnika pravilna ali če so manjše sledi čopiča? Ko je podlaga narejena, si s toplimi rokami podrgnite roke in rahlo pritisnite na obraz. Uporabite lahko kožo obraza ali gobico za hitrejše potiskanje podlage, mešanje kože in učinkovito odstranjevanje sledi čopiča. Temu se ne da izogniti. To je lahko težava s samim čopičem ali pa se ne ujema s podlago. Lahko le zamenja podlago ali zamenja čopič.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti